Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

Prev Next Page:

Afsluitingsles RG recreanten

16-07-2014 Nieuws Ritmische Gymnastiek

Afsluitingsles RG recreanten

De recreanten van de Ritmische Gymnastiek maandaggroep hielden de laatste les een 'wedstrijdje'. Het begon met een echte 'opmars' zoals dat bij de wedstrijden ritmische gymnastiek hoort. Alle meisjes lieten hun aangeleerde baloefening zien. Romy en Crystal hielpen hen nog een beetje omdat het best veel was om te onthouden.  

Read more

Uitslagen Fantastic Gymnastics

12-07-2014 Algemeen nieuws

Uitslagen Fantastic Gymnastics

Al weer 3 weken geleden. Maar nog even nagenieten. Een totaaloverzicht met de uitslagen van alle OKK'ers op het NK 2014 in Ahoy.         

Read more

Samenvatting besluiten Algemene Ledenvergadering 2014

12-07-2014 Algemeen nieuws

  Samenvatting besluiten Algemene Ledenvergadering 2014 Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) hebben de leden ingestemd met de begroting van 2014/2015 Er is ook ingestemd met een contributieverhoging van 2,5% volgens de consumenten prijs index (CPI) en de contributie wordt 11 maanden geïnd in plaats van 10 maanden in een seizoen. De Ritmische gymnastiek selectie heeft voor de contributiebetaling geen maximum meer, voor elk trainingsuur dient betaald te worden in het jaar 2014/2015. (was gemaximeerd op 12 traininguren). Tijdens deze ALV zijn er 2 ereleden benoemd, Nel Scheurwater en Leny Hamers. Er zijn nieuwe statuten vastgesteld die eerst op 16 april en vervolgens op 8 mei akkoord bevonden zijn. De notulen van de ALV zijn op te vragen bij de voorzitster bestuur OKK Dordrecht. Voorzitter  

Read more
Oproep film 2014-09-26 (Chinees Buffet)
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

vr sept 26, 2014 @10:00
Golden Age Festival Toulouse 2014
begint over 58 daqen meerdere dagen event
vr sept 26, 2014 @18:30
Chinees Buffet
begint over 58 daqen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 18 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop