Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

Prev Next Page:

Nederlands Juniorenteam in Athene

10-03-2015 Nieuws Ritmische Gymnastiek

Nederlands Juniorenteam in Athene

Nederlands Junioren Groep Ritmische gymnastiek terug uit Athene De Nederlands juniorengroep, die zich onlangs heeft geplaatst voor het EK 2015, heeft deelgenomen aan de Aphrodite Cup 2015 in Athene.In totaal is de groep 5 dagen in Athene geweest, begeleid door Marcela Alegre, Jolanda Sap en Marianne Verloop. In de categorie juniorengroepen onderdeel bal deden 9 landen mee. Flinke concurrentie met, naast Nederland, de volgende landen: Bulgarije, Duitsland, Griekenland (2 teams), Kazachstan, Oostenrijk, Zwitserland en Turkije.

Read more

50 jarig bestaan van OKK in 1930, op`t oude DFC veld in de Markettenweg in Dordt.

20-02-2015 Algemeen nieuws

50 jarig bestaan van OKK in 1930, op`t oude DFC veld in de Markettenweg in Dordt.

In`t gemeente archief kwam Ria Valkenhoff deze foto tegen van OKK. 50 jarig bestaan van OKK in 1930, op`t oude DFC veld in de Markettenweg in Dordt. Vinden jullie denk ik wel leuk om te zien.  

Read more

Wedstrijdverslag van de Keuze B wedstrijd OKK/kDo Dordrecht tegen Vridos Giessenburg, 7 Februari 201…

17-02-2015 Nieuws Turnen

Wedstrijdverslag van de Keuze B wedstrijd OKK/kDo Dordrecht tegen Vridos Giessenburg, 7 Februari 2015

Zaterdag 7 februari was de tweede wedstrijd van de Keuze B groep. De tweede keer is altijd wat minder spannend dan de eerste, maar het blijft natuurlijk een wedstrijd. De eerste wedstrijd was in onze eigen zaal, maar deze keer waren we bij Vridos Giessenburg op bezoek. Het eerste wat opviel was dat het een grote zaal was, dit is fijn, aangezien de toestellen dan niet allemaal hutje mutje op elkaar staan. Maar omdat het zo'n grote zaal was, duurde het ook lang voordat de hele zaal was opgewarmd. In het begin was het dus best koud in de zaal. Gelukkig waren er roosters in de vloer waar warme lucht uit kwam zodat we toch een beetje warm bleven totdat we konden beginnen met de warming-up.  Als eerste toestel hadden we brug. Dit ging behoorlijk goed, tegenspreiden en salto af met een mooie landing. Claudia liet een zelfverzekerde oefening zien met hele mooie rechte benen die we nog niet eerder hadden gezien van haar. OKK/kDo...

Read more
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

za mrt 28, 2015 @09:00
Verplicht B
begint over 0 daqen
za apr 04, 2015 @13:00
Keuze B
begint over 7 daqen
za apr 11, 2015 @13:00
Keuze B
begint over 14 daqen
za apr 18, 2015 @09:00
Verplicht B
begint over 21 daqen
za apr 18, 2015 @10:00
Springwedstrijden Rayon Dordrecht
begint over 21 daqen
ma apr 20, 2015 @10:00
Kinder - Ouder les - April 2015
begint over 23 daqen meerdere dagen event

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 330 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop