LET OP!!! Wegens omstandigheden is onze ledenadministratie vanaf nu alleen te bereiken via Leny Hamers. 078-6188034!!!

Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

grote clubactie 2014 full bannerFull banner 468x60Full banner 468x60

Prev Next Page:

Grote Clubactie: uit liefde voor de club!

13-09-2014 Algemeen nieuws

Grote Clubactie: uit liefde voor de club!

Dordrechtse Turnclub Oefening Kweekt Kracht BELANGRIJK Aan alle leden van OKK Ook dit jaar doet OKK  weer mee aan de Grote Clubactie. Ieder lid ontvangt een intekenboekje en gaat proberen zoveel mogelijk loten te verkopen voor OKK. De loten kosten € 3.00  per stuk en hiervan is € 2.40  voor onze vereniging. Vanaf  zaterdag 13 september  mogen we starten met de verkoop. Start gelijk met verkopen want anders zijn andere verenigingen je voor. -        Tip: bel of mail al voor 13 september je familieleden, buren, vrienden of zij bij jou een lot willen kopen voordat ze dit bij iemand anders doen. Op de 1e bladzijde van het boekje staat precies hoe alles gaat. Ook op  www.clubactie.nl  kun je alle informatie vinden.

Read more

Dubbelmondestraat-11-12-september-2014

08-09-2014 Nieuws Turnen

  Beste ouders, Vanuit het bestuur van OKK willen wij graag ons excuus maken omdat we niet konden starten met de lessen in de zaal Dubbelmondestraat. Voor de vakantie is gebleken dat de vloer in de Dubbelmondestraat slecht was en dat deze in de zomervakantie zou worden vervangen. Ons is door het Sportbedrijf Dordrecht, waar wij de zaal van huren, toegezegd dat vóór de start van het sportseizoen deze zaal weer beschikbaar zou worden. Pas in de laatste week van de vakantie werd bekend gemaakt dat deze planning niet gehaald zou worden. Tijdens het verwijderen van de vloer is asbest geconstateerd onder de plinten. Deze asbest is door een erkend bedrijf verwijderd. Dit heeft echter meer tijd gekost dan vooraf was voorzien. Vanaf maandag 15 september   is de zaal weer beschikbaar, we hopen uw zoon/dochter dan weer te begroeten in de Dubbelmondezaal om er een gezellig en sportief sportseizoen van te maken.                 Donderdag 11 september en vrijdag 12 september zijn de lessen van de Dubbelmondestraat verplaatst naar het Selma Lagerloff-erf in de...

Read more

OKK start een musical/show uur

16-08-2014 Nieuws Dance

OKK start een musical/show uur

  OKK start een musical/show uur in het seizoen 2014-2015 OKK biedt een nieuw dans lesuur aan. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom op deze lessen op de donderdagen. De eerste twee lessen zijn gratis.Inschrijven hiervoor kan via onze ledenadministratie.Komend seizoen zal OKK danslessen gaan geven die te maken hebben met musical en show. Deze les zal plaatsvinden op donderdagen van 17.30 tot 18.30 uur in het Sport+ gebouw.      

Read more
Grote Clubactie2014-09-26 (Chinees Buffet)
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

do sept 18, 2014 @10:00
Zomervakantie
begint over -49 daqen meerdere dagen event
vr sept 26, 2014 @10:00
Golden Age Festival Toulouse 2014
begint over 7 daqen meerdere dagen event
vr sept 26, 2014 @18:30
Chinees Buffet
begint over 7 daqen
ma okt 13, 2014 @10:00
Kinder - Ouder les - Oktober 2014
begint over 24 daqen meerdere dagen event
za okt 18, 2014 @09:00
Het Grote Gym Feest
begint over 29 daqen
do nov 06, 2014 @10:00
Dansmarathon
begint over 48 daqen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 18 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop