LET OP!!! Wegens omstandigheden is onze ledenadministratie vanaf nu alleen te bereiken via Leny Hamers. 078-6188034!!!

Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

Prev Next Page:

Het Grote Gymfeest 2014

18-10-2014 Algemeen nieuws

Het Grote Gymfeest 2014

Het Grote Gymfeest dat op Zaterdag 18 Oktober 2014 was georganiseerd door de 4 Dordrechtse gymnastiek verenigingen D.V.O, Sparta, O.K.K. Dordrecht en KDO is een geweldige dag geweest. Meer dan 200 kinderen hebben tijdens het 3 uur durende gymfeest op een feestelijke manier laten gymmen, turnen, springen of dansen. Het was een waar feest en alle kinderen hebben zich volledig overgegeven aan de verschillende disciplines.

Read more

OKK naar het EK!

09-10-2014 Nieuws Ritmische Gymnastiek

OKK naar het EK!

EK junioren groep ritmische gymnastiek.   Trots zijn wij op de trainsters en twee gymnasten van OKK, want zij maken deel uit van de Nederlandse juniorengroep ritmische gymnastiek die traint voor het EK 2015! Na het succes van de gecombineerde DVO/OKK juniorengroep zijn de trainsters van OKK, te weten: Anja Alegre en Marcela Alegre, gevraagd trainsters te worden van de Nederlandse juniorengroep met als doel het EK 2015 tebereiken. Dit EK wordt gehouden in april in Minsk, Wit-Rusland.

Read more

Chinees Etentje - 26 September 2014

29-09-2014 Algemeen nieuws

Chinees Etentje - 26 September 2014

Namens alle dames en heren, jawel die waren nu ook aanwezig. Willen we Joke en Yvonne hartelijk danken voor het organiseren van deze avond. Het was gezellig en met het  chinees etentje zat iedereen lekker te smikkelen, en dan ook nog ijs en koffie na. Ook de bediening dank jullie wel. Ook deden we nog`n vragenlijst met chinese plaatjes, die moesten we raden. Was leuk, maar soms ook nog best moeilijk. En van de woorden moesten we`n bepaalde letter opschrijven zodat er `n zin ontstond. En die luide…… …………Geniet nooit met mate…….   Er werd gezellig gekletst en gelachen. En ja, zo`n avond is zo weer voorbij. Is echt `n aanrader voor `n volgende keer…

Read more
Flyer seizoen 2014-2015OKK Dance Marathon 2014
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

do nov 06, 2014 @10:00
Dansmarathon
begint over 15 daqen
wo nov 26, 2014 @14:00
Sinterklaasfeest
begint over 35 daqen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop