Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

Prev Next Page:

OKK start een musical/show uur

16-08-2014 Nieuws Dance

OKK start een musical/show uur

  OKK start een musical/show uur in het seizoen 2014-2015 OKK biedt een nieuw dans lesuur aan. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom op deze lessen op de donderdagen. De eerste twee lessen zijn gratis.Inschrijven hiervoor kan via onze ledenadministratie.Komend seizoen zal OKK danslessen gaan geven die te maken hebben met musical en show. Deze les zal plaatsvinden op donderdagen van 17.30 tot 18.30 uur in het Sport+ gebouw.      

Read more

Nijntje beweegdiploma 2014

16-08-2014 Nieuws Dance

Nijntje beweegdiploma 2014

Komend seizoen is het mogelijk om bij OKK het beweegdiploma te halen. Okk geeft op vrijdag een combiles voor kinderen van 2 tot 6 jaar.Komend seizoen is het mogelijk voor deze kinderen om het Nijntje beweegdiploma te gaan behalen. In de leeftijdsperiode van 2 tot 6 jaar vindt bij kinderen de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats .Een goede motoriek is belangrijk voor de fysieke en mentale gesteldheid. De KNGU heeft daarom een diploma geïntroduceerd. Het Nijntje beweegdiploma. In 20 lesuren kan dit diploma gehaald worden.  Deze les wordt gegeven in de zaal aan het Selma Lagerlof erf van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden hiervoor kan via Leny Hamers 078-6188034.

Read more

Afsluitingsles RG recreanten

16-07-2014 Nieuws Ritmische Gymnastiek

Afsluitingsles RG recreanten

De recreanten van de Ritmische Gymnastiek maandaggroep hielden de laatste les een 'wedstrijdje'. Het begon met een echte 'opmars' zoals dat bij de wedstrijden ritmische gymnastiek hoort. Alle meisjes lieten hun aangeleerde baloefening zien. Romy en Crystal hielpen hen nog een beetje omdat het best veel was om te onthouden.  

Read more
2014-09-26 (Chinees Buffet)
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

vr aug 29, 2014 @10:00
Zomervakantie
begint over -47 daqen meerdere dagen event
vr sept 26, 2014 @10:00
Golden Age Festival Toulouse 2014
begint over 28 daqen meerdere dagen event
vr sept 26, 2014 @18:30
Chinees Buffet
begint over 28 daqen
za okt 18, 2014 @09:00
Het Grote Gym Feest
begint over 50 daqen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 5 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop