Denk bij uw volgende online aankoop eens aan onze club.

Doe het via de Sponsor Kliks knop op de website!

Het Sinterklaasfeest 2012 bij OKK was een groot feest!!!

Woensdag middag 28 November was het grote sinterklaas feest van OKK in het CS Gebouw. Er waren veel kinderen om Sinterklaas toe te zingen. Het feest begon om 15:00 uur en de kinderen waren zo zenuwachtig dat ze lekker vroeg aanwezig waren om maar niets te hoeven missen. Iedereen werd buiten al opgewacht en kreeg daar een naamstikker en werd met leuke sinterklaas muziek ontvangen. Na eerst wat gezongen te hebben en een dansje te hebben ingestudeerd op het nummer "Zwartepieten Style" konden de kinderen wat drinken in afwachting van de pieten, want Sinterklaas had al gezegd dat hij door de drukte niet kon komen.


Het duurde wel lang voor de zwarte pieten kwamen dus toch maar even bellen met de pieten, toen hoorde de kinderen dat de pieten verkeerd waren gelopen. Ze waren naar het Centraal Station van Dordrecht gegaan, terwijl de kinderen in het CS gebouw zaten. De pieten dachten namelijk dat de afkorting CS voor Centraal Station stond. Gelukkig waren de pieten toen snel op het goede pad gebracht en kon het feest echt beginnen. De pieten kwamen tijdens de generale repetitie van de dansjes ineens tevoorschijn tot grote vreugde van de kinderen.

Na wat uitleg door de pieten werden er wat sinterklaas liedjes gezongen en stond sinterklaas ineens bij de deur, die had gehoord van de verwarring van de pieten en kwam zelf even kijken of het allemaal wel goed was afgelopen. Gelukkig voor de kinderen, want nu was Sinterklaas toch gekomen en konden de kinderen laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd en waar ze in de spelletjes goed in waren. De pieten waren zo van slag dat ze finaal vergaten dat er ook kinderen waren die trek hadden in pepernootjes en ander lekkernij, maar daar werden ze fijntjes aan herinnerd door de kinderen. Toen de zakken met cadeaus tevoorschijn kwamen was het feest compleet en namen de kinderen afscheid van Sinterklaas en zijn Pieten.

Tot volgend jaar, Sinterklaas en zwarte pieten.

De kinderen hebben genoten, en wij hopen u ook.

Voor de foto's van het grote sinterklaasfeest volg je deze link: Sinterklaasfeest 2012

Prev Next Page:

Zaterdag 24 januari - Wedstrijd Turnen Selectiegroep Keuze B

24-01-2015 Nieuws Turnen

Zaterdag 24 januari was het dan zo ver, de aftrap van het wedstrijdseizoen voor de Selectiegroep Keuze B! Deze groep is gecombineerd met een andere turnvereniging KDO Dordrecht. Vooral voor Deborah, Claudia en Jana was het een spannende wedstrijd omdat zij voor het eerst meedoen in de keuze oefenstof. Zou iedereen zijn oefeningen wel goed uit het hoofd weten en zouden de vloeroefeningen goed op muziek geturnd worden? Maartje, Melisa, Simone en Erika zijn de ervaren turnsters in de groep en hadden hier dus wat minder moeite mee. De wedstrijd tegen KDO Alblasserdam begon voor de groep op balk. Er zijn nette oefeningen geturnd, maar helaas is bijna iedereen wel een keer gevallen. Melisa was hierbij echt een pechvogel te noemen, maar zij was juist de training voorafgaand aan de wedstrijd hard van de balk gevallen en hierdoor liep het voor allemaal niet zo lekker op de wedstrijd. Uitblinker op  balk was Simone die als cijfer een 12.00 kreeg! Erg knap gedaan....

Read more

RG-trainsters genomineerd

19-01-2015 Nieuws Ritmische Gymnastiek

RG-trainsters genomineerd

Anja Alegre en Marcela Alegre, trainsters van de RG-selectie van OKK en het nationaal juniorenteam zijn door de jury van SportProm 2014 Dordrecht genomineerd als Sportcoach van het jaar!  

Read more

Districtswedstrijd 2015 (RG)

19-01-2015 Nieuws Ritmische Gymnastiek

Districtswedstrijd 2015 (RG)

Zondag 18 januari werd de Districtswedstrijd Ritmische Gymnastiek gehouden in Ridderkerk.De gymnasten van de RG-selectie waren daarbij natuurlijk aanwezig en zorgden voor een aantal mooie medailles. Chaima Aachouba werd districtskampioene bij de Prejunioren A.

Read more
Carnaval OKK 2015
 

Gratis Sponsoren!!!

Wil jij helpen om onze club te sponsoren zonder dat het je zelf geld kost, Doe dan je aankopen bij verschillende webshops via onderstaande link, dan kunnen wij weer leuke dingen doen voor jullie.

“SponsorKliks,

 Benieuwd of er al mensen via sponsorkliks OKK gratis hebben gesponsord?

 

events-categorie

Volgende Events

za jan 31, 2015 @09:00
Verplicht B
begint over 0 daqen
za feb 07, 2015 @09:00
Keuze B
begint over 7 daqen
wo feb 11, 2015 @14:00
Jeugddag “Kleintje Carnaval”
begint over 11 daqen
za mrt 21, 2015 @10:00
Driekampen Rayon Dordrecht
begint over 49 daqen
za mrt 28, 2015 @09:00
Verplicht B
begint over 56 daqen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in.........Wie zijn er online

We hebben 17 gasten en geen leden online

Lidmaatschap

Informatie over de contributie en inschrijving vind u op de pagina: Contributie

Informatie over opzeggen vind u op de pagina: Opzeggen

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop