Het is vakantietijd!18-07-20

Deze week waren alweer de laatste lessen van het seizoen en sluiten wij tijdelijk de deuren, waarmee we afscheid nemen van het seizoen 2019-2020. Een seizoen, welke door de coronacrisis anders was dan andere jaren en waar we dan ook als bestuur met gemengde gevoelens op terugkijken. We hebben mooie momenten beleeft, zoals de onderlinge wedstrijd turnen en een voorronde NK Jazzdance. Maar ook kregen we te maken met teleurstellingen. Wedstrijden die niet meer door konden gaan en de lessen die noodgedwongen stop werden gezet.
Toch hebben we ook de laatste helft van het seizoen bergen met werk verzet. Buitenlessen werden op diverse locaties georganiseerd. Naast blijheid, leverde dit laatste ook teleurstellingen op, als lessen moesten worden geannuleerd door enorme regenbuien en extreme hitte. Een seizoen, waarin we heel dankbaar zijn, voor de vele hulp, die we hebben gekregen van onze Jeugdcommissie, hulpouders en vrijwilligers en trots zijn op onze leiding, waar veel flexibiliteit en creativiteit werd gevraagd, om de buitenlessen vorm te kunnen geven. Blij en opgelucht ook, dat we per 1 juli 2020 toch nog de laatste lessen binnen konden geven.
Kortom: een bewogen seizoen, met pieken en dalen. Gelukkig hebben de meeste kinderen, het seizoen toch nog gezamenlijk, op een gezellige manier afgesloten. Van diverse groepen zijn deze momenten vastgelegd.
Het bestuur wenst alle leden, hun families en OKK-vrienden een hele fijne en zonnige zomervakantie en hopen vanaf maandag 31 augustus 2020 iedereen – weer fris en opgeladen – terug te zien, op de lessen.
Bekijk alle foto's

Foto's

Afsluiting seizoen 2019-2020Afsluiting seizoen 2019-2020