6 december 2020

Boodschap Sinterklaas voor alle OKK-kinderen

Natuurlijk was het nog even afwachten hoe de Sinterklaastijd zal gaan verlopen, want ook Sinterklaas weet dat we 1,5 meter afstand moeten houden en de handen moeten wassen en dat we niet met heel veel mensen bij elkaar mogen komen.

Ook mogen Sinterklaas en zijn Pieten niet allemaal bij elkaar  komen en dus moest hij hard nadenken en keuzes maken en dat was heel moeilijk. Hoe zal ik het dit jaar nu toch doen met alle scholen, kindertjes thuis en bij alle verenigingen?

Sinterklaas is al heel vaak bij OKK Dordrecht geweest en altijd gebeurde er wel iets……………..Pieten die nergens te vinden waren, pepernoten en pakjes die overboord waren geslagen, een Piet die helemaal verliefd en in de war was en zelfs Pieten die niet konden dansen of touw konden klimmen. De Pieten hebben afgelopen jaren, dan ook veel geleerd van de juffen en de kinderen van OKK Dordrecht.

Veel kinderen hebben zich zorgen gemaakt over de gezondheid van Sinterklaas, maar ook zorgen of het met de cadeautjes wel goed zal komen. Sinterklaas had hiervoor eindelijk een oplossing bedacht: hij kon dan wel, dit jaar, niet echt feest vieren met de OKK-kinderen, maar heeft een videoboodschap voor alle kinderen gemaakt en deze via de leiding gedeeld, op de lessen van de kinderen, om te laten weten, dat het allemaal goed zal komen.

Met de videoboodschap liet Sinterklaas weten, dat hij gezond is en dat de cadeautjes allemaal op tijd zouden zijn!