12 oktober 2021

Dance kamp 8 / 9 / 10 oktober 2021

Eindelijk we mochten weer!

Afgelopen weekend hadden we het Dance kampweekend met zo’n 115 selectieleden van de Jazzdance. Wat hadden we mazzel met het weer zeg, met wel drie droge dagen en volop zon!

Het kamp stond ook dit keer weer in het teken van teambuilding, gezelligheid en veel lol. En dat hebben we gehad!

Op vrijdagavond kwam iedereen aan en werden de kampregels uitgelegd, want tja…die heb je echt wel nodig met zoveel kinderen. Daarna zijn we met alle kinderen naar buiten gegaan, om het spel Ren je rot te spelen, om vervolgens los te gaan tijdens de discoavond!

Op zaterdag 8.00 uur moest iedereen weer opstaan, om van een heerlijk ontbijtje te genieten, zodat ze er deze dag volop tegenaan konden gaan. Na de verzameldans werd er gestart met allerlei activiteiten die bedacht en georganiseerd waren door Dafni Kerpitzis.  Spellen als Crazy 88, het witte sokken spel, Levensgroot Bingo, schoenendozen versieren, Levend Stratego, enz. Top gedaan Dafni!

Dank zij onze 2 kanjers Shireen Seme en Kirsten Hazewindus werden de kinderen tussendoor goed voorzien van broodjes knakworst, drinken en veel lekkers!

Om 17.00 uur hebben zij voor een frietkraam gezorgd en konden de kinderen hun buik vullen met patat en een of twee snacks.

Na het avondeten was er de grote OKK Quiz waar kinderen stellingen over OKK met Ja of Nee bordjes konden beantwoorden. Het blijkt dat de kinderen best veel weten over de vereniging en zo hoort het ook natuurlijk!

Na de quiz volgde de bonte avond, wat gingen ze los zeg! Kleintjes waarvan we dachten dat die niet voor zoveel publiek zouden gaan dansen, gingen er helemaal voor. Wat een genot om naar zoveel leuke en originele optredens te kijken!

Was de avond hiermee te einde, zeer zeker niet! Dafni had ook nog een spooktocht georganiseerd. De kinderen die dit te spannend vonden, hoefden natuurlijk niet mee en konden de film “The greatest showman” gaan kijken.

Na deze inspannende dag was het tijd om te gaan slapen….nou ja slapen, daar dacht niet iedereen hetzelfde over, maar uiteindelijk sliepen de meeste groepen wel!

Op zondag was het tijd voor een ontbijt met afgebakken broodjes, een gekookt ei en natuurlijk ook weer met zoetwaren en beleg.

Hierna zijn de kinderen de tassen in gaan pakken en moesten de zalen opgeruimd worden. Daarna was het tijd voor de speurtocht en diverse veldspellen. Om 12.00 uur volgde nog een lunch, waarna de kinderen om 13.00 uur weer opgehaald werden.

Als bestuur kijken wij terug op een enerverend weekend, dat door de goede samenwerking tussen bestuur, leiding en fantastische hulpouders voor een hopelijk onuitwisbare en kostbare herinnering heeft gezorgd bij de kinderen!