24 december 2021

Kerstgroet bestuur 2021

Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en vrienden van OKK Dordrecht,

Het jaar 2021 nadert haar einde. Een jaar dat toch nog anders is verlopen, dan iedereen voor ogen had. Na de versoepeling van de maatregelen per 5 juni 2021 begonnen we op 30 augustus jl. vol goede moed het nieuwe lesseizoen. Er werd weer volop getraind voor (onderlinge) wedstrijden en/of uitvoeringen, maar helaas… Op 6 november 2021 werden de maatregelen verscherpt en slechts 3 weken later sloten tussen 5.00-17.00 uur de binnen sportlocaties.

Omdat bijna al onze lessen na 17.00 worden gegeven en er slechts een paar lessen buiten dit tijdsslot vielen, heeft het bestuur -gezien de vele besmettingen en quarantaine gevallen binnen de vereniging- moeten besluiten om alle lessen stil te leggen.

Dit was een moeilijke, maar weloverwogen en unanieme beslissing, waarbij we rekening hebben gehouden met de veiligheid en gezondheid van onze leiding, leden en ouders/verzorgers.

Toch kunnen we ook terugkijken op leuke activiteiten en hebben we ook mooie herinneringen gemaakt, zoals de trainingen die bijna 3 maanden non-stop door zijn gegaan, het trainingskamp van de Dance selecties en natuurlijk het grote OKK Sinterklaasfeest.

Ook zijn er tijdens de avondlockdown zoveel mogelijk online lessen en opdrachten gegeven, om zo toch te kunnen oefenen en met elkaar in contact te blijven.

Nu hebben we te maken met een algehele lockdown voor alle sportlocaties en is binnen sporten helemaal niet meer toegestaan.

Wat gaat er gebeuren na 14 januari 2022? Kunnen de lessen binnen weer worden opgestart? Gaat het wedstrijdseizoen door?

Eerlijk gezegd…We weten het niet.

Ook het bestuur moet antwoorden vinden op de vele vragen, die nu nog open liggen en inspelen op de maatregelen, die op dat moment van toepassing zijn. Daarvoor hebben we elkaar hard nodig, niet alleen nu, maar ook als de maatregelen weer versoepeld, of nog erger, als deze nog verder aangescherpt worden.

Ondanks deze onzekerheid wenst het bestuur iedereen fijne Kerstdagen, een veilige jaarwisseling en hopelijk een gezellig & sportief Nieuwjaar.

Het bestuur OKK Dordrecht