10 juni 2023

Kunstmin 2023

Op 10 juni 2023 vonden de jaarlijkse dansvoorstellingen plaats in het prachtige Schouwburg Kunstmin. Alle dansers van OKK Dordrecht dansten door de 4 seizoenen, in de shows ‘Oh wat een jaar!’. Voor twee bijna uitverkochte zalen dansten de leden de sterren van de hemel. Wat was het een waanzinnig succes!

Dit jaar danste OKK Dordrecht voor een goed doel: 4Watoto, een fantastische organisatie die zich inzet voor kinderen in Congo. Met de Kunstmin voorstellingen is er maar liefst €1400,- opgehaald voor deze organisatie.
Wat erg bijzonder was aan het dansen voor dit goede doel, is dat de leden van OKK Dordrecht ook mét de kinderen van het 4WatotoHouse hebben gedanst.
In samenwerking met een choreograaf van 4Watoto, hebben de kinderen in Congo met (behulp van filmmateriaal) op het podium van Kunstmin gestaan. OKK Dordrecht is super trots op deze samenwerking!💙

Achter de schermen hebben er heel wat vrijwilligers keihard gewerkt, om de show tot dit succesvolle eindresultaat te brengen. OKK Dordrecht wil hen allen heel hartelijk bedanken.