23 maart 2021

Nog geen lessen door Corona

De coronacrisis verloopt nog steeds ernstig en de maatregelen worden nog niet versoepeld. Dat was helaas de boodschap van de regering, op de persconferentie van dinsdag 23 maart. Alle binnensporten blijven nog verboden, tot zeker dinsdag 20 april 2021.

Alleen de avondklok wordt op 31 maart wel een uur verschoven, van 21:00 uur naar 22:00 uur. De overheid gaat door met vaccineren en hoopt dat rond de zomer al grote groepen volwassenen de eerste prik hebben gekregen, of zelfs al de tweede. Vanaf dan worden misschien de maatregelen minder streng. Dat is nu nog niet bekend.

Helaas kunnen we de lessen in echte groepen dus nog niet gaan geven. Onze leiding geeft sommige lessen nu via Zoom, om toch nog in beweging te blijven. Dit is voor ons allemaal heel erg wennen, maar we zien dat het steeds beter gaat!

Lagere contributie tijdens de lockdown

Als vereniging zijn wij niet verplicht om de inning van de contributie te stoppen als er geen lessen kunnen worden gegeven. Veel van onze kosten lopen gewoon door.

We willen echter toch denken in het belang van onze leden. Daarom heeft het bestuur besloten om de contributie voor februari, maart en april te verlagen naar € 7,00 per maand, per lid, ongeacht het aantal lessen in het normale rooster.

Of de contributie ook over de maand mei 2021 aangepast zal worden, is afhankelijk van het wel of niet versoepelen van de maatregelen. Hierover zal het bestuur dan ook pas later een besluit over kunnen nemen.

Vrijwillige bijdrage voor corona

Zoals gezegd, verlagen wij de contributie automatisch voor al onze leden. Tot onze vreugde willen veel leden ons steunen door de contributie normaal door te laten lopen. Daar zijn wij iedereen zeer dankbaar voor.

Als u de vereniging op die manier wilt steunen met een vrijwillige bijdrage, dan kunt u die zelf overmaken, op rekeningnummer NL 40 INGB 0002 9035 77 ten name van Dordrechtse Turnclub Oefening kweekt kracht.

Vermeldt u dan a.u.b. voor- en achternaam  van het lid en bijdrage Corona.

Nieuwsbrief per e-mail

Wij proberen nieuwe en informatie over de corona-maatregelen zo snel mogelijk via e-mail te verspreiden. Wij vragen u daarom om een nieuw e-mailadres zo snel mogelijk  door te geven aan onze administratie.

Ook proberen wij actuele informatie heel snel via onze website delen. Houd deze dan ook regelmatig in de gaten!

Daarnaast willen wij graag dat onze leden, ouders en vrienden betrokken blijven. We zullen waar mogelijk de lessen online geven en berichten en filmpjes delen via onze social media-kanalen Facebook en Instagram.

Wij hopen iedereen snel en in goede gezondheid terug te zien, als we de lessen weer kunnen geven.