18 september 2021

Grote Clubactie met OKK

Word topverkoper, win prijzen en steun OKK Dordrecht!

OKK doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Hier wat tips om mee te doen.

De loten kosten 3 euro per stuk en daarvan gaat maar liefst 2,40 euro direct naar OKK Dordrecht. We hopen om 3.500 euro bij elkaar te halen voor het kopen van nieuwe materialen.

Als vereniging zijn we supporter van de verkopers! Als je 20 loten verkoopt, krijg je sowieso een cadeautje. De drie beste verkopers winnen een superleuk OKK prijzenpakket!

In de week van 13 t/m 17 september zijn de lotenboekjes al uitgedeeld in de les. Zaterdag 18 september begint de Grote Clubactie echt.

Digitale loten

Je kan nog steeds de loten verkopen uit het boekje, maar digitaal verkopen kan nu ook. Ieder OKK-lid krijgt op 18 september zijn of haar persoonlijke webpagina, waarmee je de loten kan verkopen, bijvoorbeeld aan familie die verder weg woont.

De link naar je eigen pagina krijg je per mail. Deel de link als je loten verkoopt, dat kan via WhatsApp of andere social media. Superhandig als je die laat invullen, betalen en klaar. Let op: in de boekjes staat wel een QR-code afgedrukt, maar die is altijd hetzelfde. Het is niet je persoonlijke code.

OKK Dordrecht heeft ook zijn eigen pagina voor de Grote Clubactie, die vind je hier. Meer uitleg in deze video.

Het bestuur van OKK Dordrecht wenst jullie veel succes met verkopen!