15 februari 2020

Onderlinge wedstrijden Turnen 2020

Op zaterdag 15 februari 2020. was er weer de jaarlijkse Onderlinge wedstrijd Turnen.

In de ochtend waren eerst de meisjes van de Turn aan de beurt. Na de opmars mochten ze voor een echte jury hun oefeningen laten zien op de onderdelen brug, vloer, sprong en balk. Het was duidelijk te zien dat de meisjes de afgelopen tijd hard geoefend hadden en ze hebben de volle zaal mee laten genieten van hun prachtige oefeningen.

Na de oefeningen werden er diverse dance demo’s gegeven door de D-Instap, D tm 9 jaar en de D tm 13 jaar. Voor de jongste selectiegroep, de D-Instap, was dit het eerste optreden als team. Ondertussen werden de punten geteld waarna de prijsuitreiking volgde.

Na het ochtendprogramma volgden jongen van de Turn en de jongens en meisjes van de Acrogym. Ook zij mochten voor een echte jury hun oefeningen op de onderdelen ringen, brug, sprong, rek en vloer laten zien. Bij de Acrogym werden prachtige, acrobatische oefeningen op muziek uitgevoerd.

Trots op alle deelnemers, kunnen we terugkijken op een mooie dag, waar ook nu weer duidelijke groei te zien was, maar vooral ook het plezier in het turnen.

Uiteraard was deze dag alleen mogelijk met hulp van leiding, ouders, vrijwilligers en jury, waar wij dan ook zeer dankbaar voor zijn.