22 januari 2022

We mogen weer!

Op maandag 17 januari 2022 zijn de Dordtse sportzalen weer geopend en mogen we weer binnen sporten.

Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Zij kunnen helaas zonder toegangsbewijs dus niet deelnemen aan de lessen en/of activiteiten van de vereniging.

Geen ouders/verzorgers in de zalen (m.u.v. de nijntje groepen)

Als vereniging worden wij vanuit de overheid verplicht om personen van 18 jaar en ouder te vragen naar het coronatoegangsbewijs. Naast dat wij groepsvorming van ouders/verzorgers binnen de locaties willen voorkomen, hebben wij ook niet de capaciteit om ook ouders/verzorgers te gaan controleren op een QR-code.

Een uitzondering maken wij wel voor de nijntje groepen. Zij mogen de kinderen helpen met aan- en uitkleden, als zij een QR-code kunnen laten zien en een mondkapje dragen.

Het bestuur wil ouders/verzorgers van de overige groepen vriendelijk vragen om buiten te blijven en de locatie niet binnen te gaan, ook niet voor een toiletbezoek, of om uw kind te helpen in de kleedkamer.

Kinderen tot 13 jaar worden door onze leiding bij de ingang opgewacht en na de les bij de uitgang weer afgeleverd aan de ouders/verzorgers.

Contributie

Met het opstarten van de lessen, wordt per 1 februari 2022  ook de contributie weer aangepast naar de reguliere lessen van de leden.

Corona klachten

Leden, ongeacht leeftijd, met (milde) Corona gerelateerde klachten willen wij verzoeken om thuis te blijven en zich te laten testen bij de GGD.

Wij zijn als vereniging blij dat er weer meer ruimte komt voor het binnen sporten en danken iedereen voor het geduld in de afgelopen periode.

Laten we er weer van genieten, maar laten we ook voorzichtig blijven.