Hiphop

Hiphop

Hiphop staat bekend om haar explosieve dansbewegingen en snelle voetenwerk. Je leert met jouw groep te dansen in een toffe choreografie, waarbij niet alleen de bewegingen belangrijk zijn, maar ook jouw invulling op de muziek en het zelfvertrouwen waarmee jij danst.

Binnen deze dansles gaat het dan ook vooral om lef en stoere moves.

Jazzdance

Jazzdance

Jazzdance is een dansvorm met veel varianten, ritmes en stijlen door de invloeden vanuit modern, ballet en streetdance.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het aanleren van een choreografie, maar ook voor het aanleren van verschillende technieken, zoals sprongen en draaien. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan lichaamshouding, lenigheid, kracht en conditie.

Streetdance

Streetdance

Streetdance is een stoere dansvorm met invloeden van jazz, funk en urban. De dansen die je hier aan zult leren, zullen verschillen in hun snelheid, waardoor je ook veel verschillende ritmes zal volgen.

Tijdens de lessen worden er verschillende choreografieën aangeleerd, welke regelmatig worden herhaald, zodat ook nieuwkomers deze gemakkelijk aan kunnen leren en mee kunnen doen.

Tiktok

Tiktok

Ben jij niet weg te houden van TikTok en doe jij alle dansjes die je voorbij ziet komen mee? Dan is de tiktok les die wij aanbieden is iets voor jou!

In de tiktok les leer je verschillende korte dansen op de meest trending muziek. Je leert de allernieuwste dancemoves (die je eerder voorbij zag komen op TikTok) en werkt samen met de andere leden tot een echte choreografie. Er wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen, coördinatie en uitstraling. Kortom, een sportieve, gezellige en veelzijdige dansles!

Selecties Hiphop

Selecties Hiphop

De Hiphop selectie bestaat uit 2 Hiphop crews: D-Fire en D-Dynamite.

Met hun energieke dance moves weten zij al een aantal jaar op rij de 1e en 2e podiumplekken te behalen op de Nederlandse Kampioenschappen Urban.

Deelname aan de selectie is alleen mogelijk met een uitnodiging voor een proefperiode.

Selecties jazzdance

Selecties jazzdance

Binnen de jazzdance zijn er 10 selectiegroepen die meedoen aan de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Jazzdance op het D-, C-, B- en A-niveau.

Met de combinatie van originele choreografieën en teamspirit worden er ieder jaar diverse podiumplekken behaald. De selectiegroepen van OKK Dordrecht worden dan ook vaak gevraagd voor promotieactiviteiten en demo’s, waardoor de vereniging veel bekendheid geniet in Dordrecht en omstreken.

Deelname aan de selectie is alleen mogelijk met een uitnodiging voor de proefperiode.

Dance in beeld

Trainingsweekend 202321 en 22 januari 2023