Streetdance

Streetdance is een mix tussen jazz, funk en HipHop en kan door iedereen gedaan worden. Vaak wordt gedanst op snelle muziek en het is een combinatie van techniek, pasjes en ritme. Tijdens de streetdance lessen ben je vooral de hele les aan het dansen. Er worden verschillende choreografieën aangeleerd, die vooral vaak herhaald worden zodat je de hele les lekker aan het bewegen bent.

Jazzdance

Jazz dans is een bijzonder veelzijdige dansvorm met veel varianten, ritmes en stijlen door de invloeden van diverse dansstijlen, zoals, Ballet, Hiphop, moderne dans en Afrikaanse dans.Tijdens de lessen worden diverse dansen aangeleerd. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan techniek, houding, improvisatie en conditie.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Kom dan eens kijken of volg 2 GRATIS proeflessen!

Hiphop

Hiphop

Wat Hiphop zo speciaal en populair maakt, is dat er geen standaard regels of technieken zijn. Je leert samen te dansen in een choreografie. Daarbij zijn niet zozeer de precisie van de bewegingen zijn belangrijk, maar je eigen invulling en het gevoel waarmee je danst.
Binnen deze dansles gaat het dan ook vooral om zelfvertrouwen, lef en stoere moves.

Heb jij power en wil je energieke dance moves leren, dan zijn de Hiphop lessen echt iets voor jou!

Jazzdance Selecties

Jazzdance Selecties

In de loop der jaren, is de Jazzdance selectie van OKK Dordrecht gegroeid naar 10 selectiegroepen, die landelijk meedraaien op alle wedstrijdniveaus: A-, B-, C- en D-niveau

Onze ervaren train(st)ers, weten hoe zij het beste uit hun dansers kunnen halen. Dit in combinatie met originele, gedurfde choreografieën en teamspirit, heeft dan ook gezorgd, dat er nog ieder jaar diverse podiumplekken worden behaald voor de Nederlandse Kampioenschappen Jazzdance.

De selectiegroepen van OKK Dordrecht, worden vaak gevraagd voor promotieactiviteiten en demo’s. Hierdoor is de vereniging een bekend gezicht geworden in Dordrecht en omstreken, welke dan ook niet meer weg valt te denken bij diverse, grote evenementen, zoals de Dordtse Sinterklaasintocht. het Dordtse Sportfestijn, the Olympic Moves, enz.

Voor de selectie kan je niet jezelf aanmelden en is alleen op uitnodiging van de leiding.

Hiphop Selecties

Hiphop Selecties

De Hiphop selectie bestaat uit 3 Hiphop crews:D-Terminate, D-Dynamite en D-Fire.

Met hun energieke Dance moves weten zij al een aantal jaar op rij – niet alleen het publiek – maar ook de jury te overtuigen, en hebben zij al vaak 1e en 2e podiumplekken weten te behalen op de Nederlandse Kampioenschappen Urban!

Voor de selectie kan je niet jezelf aanmelden en is alleen op uitnodiging van de leiding.

Dance in beeld

Trainingsweekend selectieteams 2019-2020Trainingsweekend selectieteams 2019-2020