Streetdance

Streetdance is een stoere manier van dansen op een mix van Jazz, Funk en Urban. De dansen zijn een combinatie van techniek, pasjes en ritme.

Tijdens de lessen worden verschillende choreografieën aangeleerd. Deze worden regelmatig herhaald, zodat ook nieuwkomers deze makkelijk aan kunnen leren.

Jazzdance

Jazzdance is een dansvorm met veel varianten, ritmes en stijlen door de invloeden van Ballet, Hiphop, Moderne dans en Afrikaanse dans.

Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het aanleren van choreografie en dans- en sprong technieken. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan lichaamshouding, lenigheid, kracht en conditie.

Hiphop

Hiphop

Hiphop staat bekend om haar explosieve dansbewegingen en snel voetenwerk. Je leert samen te dansen in een choreografie. Daarbij zijn niet alleen de bewegingen belangrijk, maar vooral je eigen invulling en het gevoel waarmee je danst.

Binnen deze dansles gaat het dan ook vooral om zelfvertrouwen, lef en stoere moves.

Jazzdance Selecties

Jazzdance Selecties

Binnen de Jazzdance zijn er 9 selectiegroepen die meedoen aan de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Jazzdance op het D-, C-,B- en A-niveau.

Met een combinatie van originele choreografieën en teamspirit worden er ieder jaar diverse podiumplekken behaald. De selectiegroepen van OKK Dordrecht, worden vaak gevraagd voor promotieactiviteiten en demo’s. Hierdoor is de vereniging een bekend gezicht geworden in Dordrecht en omstreken.

Deelname aan de selectie, is alleen mogelijk op uitnodiging van de dance coördinator.

Hiphop Selecties

Hiphop Selecties

De Hiphop selectie bestaat uit 2 Hiphop crews: D-Dynamite en D-Fire.

Met hun energieke dance moves weten zij al een aantal jaar op rij de 1e en 2e podiumplekken te behalen op de Nederlandse Kampioenschappen Urban.

Deelname aan de selectie, is alleen mogelijk op uitnodiging van de Hiphop leiding.

TikTok Dance

TikTok Dance

Vind jij TikTok dansjes leuk, maar wil je hier nog beter in worden? Dan is TikTok dance iets voor jou!

In de TikTok dansles leer je verschillende korte dansen op de meest trending muziek. Je leert de allernieuwste TikTok dancemoves en maakt samen met andere kinderen korte dansjes. Er wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen, coördinatie en uitstraling. Kortom, een sportieve, gezellige en veelzijdige dansles!

Dance in beeld

Trainingsweekend selectieteams 2019-2020Trainingsweekend selectieteams 2019-2020