BBB-les

Kom dan naar deze groepsles voor volwassenen, waar je met gevarieerde spieroefeningen, afgewisseld met dance en steps, werkt aan  o.a. figuurcorrectie, conditie en lenigheid. BBB staat voor Buik / Billen / Benen. In slechts een uur tijd train je deze ‘probleem gebieden’ maar ook de rest van het lichaam komt aan de beurt!

Deze BBB-lessen zijn eenvoudig te volgen, zonder moeilijke pasjes en goed voor beginners, maar ook voor gevorderden. Ontdek zelf hoe leuk, motiverend en energiek sporten kan zijn , door de eerste 2 proeflessen, gratis mee te trainen!

Opgeven van te voren hoeft niet. Kom gewoon naar de gymzaal, op de tijd, die hierboven staat
aangegeven.
Conditielessen dames

Conditielessen dames

Deze begint met het losmaken van alle spieren, door rek- en strekoefeningen. Daarnaast wordt er gewerkt aan de conditie, met oefeningen op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. dynabands en gewichten. Als afsluiting worden er dan nog enkele grondoefeningen gedaan.
Gymfit heren

Gymfit heren

Naarmate men ouder wordt, wordt het steeds belangrijker om te blijven bewegen. Dat is niet alleen goed voor het lichaam maar het is nog gezellig ook. Dinsdagavond was vroeger steevast de mannen avond, of beter gezegd “Heren 55+“, de sportavond bij uitstek. Niets op de buis, dus lekker bewegen.

Deze les wordt gegeven door Monique Borsje, die als erkend fysiotherapeute, er voor zorgt dat voor iedereen het bewegen op verantwoorde wijze gebeurt. Het eerste half uur wordt er gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen, gevolgd door een uur volleyballen. Het is altijd een gezellige boel.